Ο Ian Rush θα κάνει δημοσιογραφική διάσκεψη στο ΓΣΠ για τις νέες ακαδημίες Λίβερπουλ που θα ανοίξουν στο νησί μας σε συνεργασία με το ΓΣΠ. Την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πραγματικό θρύλο της Liverpool σας δίνει το City Pride σε συνεργασία με τον Επίσημο Σύνδεσμο Φιλάθλων της Λίβερπουλ Λευκωσίας, Κύπρου. O Ian Rush θα είναι μαζί μας στο City Pride, Δευτέρα 15 Μαΐου η ώρα 19:00 για να τον γνωρίσουμε!

Ian Rush will do press conference at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus during which the LFC Academy was presented! Exciting times! Your chance to meet a true Liverpool legend brought to you by City Pride in collaboration with the Official Liverpool Supporters Club Nicosia (Cyprus). Ian Rush will hold a meet and greet sessions at City Pride Nicosia on Monday 15th of May at 19:00!

ARISEventsNews
  Ο Ian Rush θα κάνει δημοσιογραφική διάσκεψη στο ΓΣΠ για τις νέες ακαδημίες Λίβερπουλ που θα ανοίξουν στο νησί μας σε συνεργασία με το ΓΣΠ. Την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πραγματικό θρύλο της Liverpool σας δίνει το City Pride σε συνεργασία με τον Επίσημο Σύνδεσμο Φιλάθλων της Λίβερπουλ Λευκωσίας, Κύπρου....